Fotoshoots in een ontspannen en ongedwongen setting! 

 
 Trouwfotograaf, Zwangerschapsfotograaf en Newbornfotograaf in Friesland.

Wat is het verhaal achter lindafoto.nl

Op mijn homepage heb ik al het één en ander over mezelf verteld. Maar omdat het niet niks is om jezelf - soms van best dichtbij - door een onbekende te laten fotograferen, vertel ik hier nog iets meer over mezelf.

Je vraagt je misschien af waarom ik überhaupt fotograaf ben geworden. Eigenlijk is het idee ontstaan nadat ik juist een belangrijk moment in mijn leven vergát vast te leggen. Dat wil zeggen, ik vergat het góed vast te leggen.

Want ik heb er nog steeds spijt van dat ik geen professionele foto's heb laten maken toen ik zwanger was. En ook de geboorte en de periode erna zijn niet door een fotograaf vastgelegd. 'Kan ik zelf wel,' dacht ik. Ik fotografeerde tenslotte al veel, niet beseffende dat het al snel alleen  kiekjes met mijn telefoon werden.

Wat ik toen niet wist, is dat je in die periode van (hoog) zwanger zijn en moeder - of vader- worden van een baby veel te druk bent om mooie foto's te maken. Het schiet erbij in, de weken vliegen voorbij en voor je het weet is je kind geen baby meer.

Had ik nou maar.... En dat is precies wat ik jou, als fotograaf wil helpen voorkomen. Zodat jij later niet denkt: had ik nou maar professionele foto's laten maken van mijn trouwdag, mijn zwangere buik, de geboorte van ons kind of kraamperiode.


En weet je wat het mooie is? We hebben er allebei iets aan. Want doordat ik jouw mooiste momenten vastleg, hoef ik later nooit te zeggen: was ik maar achter mijn droom aangegaan en professioneel fotograaf geworden. Want dat heb ik maar mooi gedaan en daar ben ik elke dag opnieuw super dankbaar voor!

Zie ik jou binnenkort om samen mooie momenten vast te leggen? Je mag me altijd een berichtje sturen of bellen.

Groetjes Linda

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram