Fotoshoots in een ontspannen en ongedwongen setting! 

 
 Trouwfotograaf, Zwangerschapsfotograaf en Newbornfotograaf in Friesland.

Tips voor het fotoshoot moment op je bruiloft!


  1. Heb je een mooie (lange) sluier, wil je liever zelf niet rijden, zijn er kleine kinderen aanwezig? Neem dan een extra persoon mee naar de fotoshoot. Ideaal als assistent en kinderoppas😉
  2. Denk van te voren na over de locatie voor de fotoshoot. Hebben jullie samen een speciale plek, houden jullie van natuur of het water. Het ouderlijk huis of is juist bij jullie eigen huis een speciale plek? Denk hierbij ook alvast even aan tip 3; Hou hier ook al rekening met de reistijd ook naar de trouwlocatie.
  3. Tijdsduur: Plan minimaal 1 uur in voor  het fotoshoot moment (excl. reistijd). Dit is namelijk ook een moment om even lekker samen te zijn. En tijdsdruk en stress tijdens dit moment wil je écht niet. Zijn er kinderen bij? Plan dan nog 15-30 minuten langer in!
  4. Back up locatie; je wil er niet aan denken maar het kan natuurlijk voorkomen dat het regent op jullie grote dag. Een back up binnen locatie voor de shoot is dan wel heel fijn. Bedenk van te voren dus alvast wat de opties zijn, mocht het regenen. Ik help je hier graag bij overigens!
  5. Tijdstip; mocht het mogelijk zijn plan je fotoshoot dan in de ochtend of avond in. Maar geen paniek als dit niet in de planning past. Wij zoeken samen naar een mooie (schaduwrijke) plek.
  6. Een momentje tijdens zonsondergang kan heel fijn zijn, maar ook geweldige foto’s opleveren 😉

 


En uiteraard bespreken we dit ook allemaal nog tijdens een details gesprek én geef ik je deze en nog veel meer tips alvast mee tijdens de kennismaking. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram