Fotoshoots in een ontspannen en ongedwongen setting! 

 
 Trouwfotograaf, Zwangerschapsfotograaf en Newbornfotograaf in Friesland.

Trouwfotograaf in Friesland!

Trouwfotograaf Friesland - fotoshoot Akkrum - bruidspaar - lindafoto.nl
Dansende bruidsmeisjes - fotoshoot Akkrum - trouwfotograaf landfoto.nl
Trouwfotografie Friesland- fotoshoot tijdens bruiloft - Akkrum - gezinsfoto - lindafoto.nl
Trouwfotograaf in Friesland - bruidsfotografie lindafoto.nl - trouwfotograaf Sneek
Trouwfotografie Friesland - vader dochter moment - emoties tijdens bruiloft - trouwfotograaf Friesland - lindafoto.nl

Wat geweldig, je gaat trouwen!

Nu wil je natuurlijk graag dat die 'mooiste dag van je leven' ook écht de mooiste dag van jullie leven wordt. Dat je de hele dag nergens omkijken naar hebt, alles perfect geregeld is en je alleen maar hoeft te genieten. Ik zou niets liever willen dan deel uit maken van deze mooie dag als jouw bruidsfotograaf. Ik vind dan ook dat bruidsfotografie de beste investering is voor je bruiloft. Al ben ik natuurlijk wat bevooroordeeld als trouwfotograaf;-)

Of je nu groots trouwt of klein, alleen een reportage wilt of je bruiloft van A tot Z wilt laten vastleggen en of je slechts één fantastische foto voor aan de muur wilt of liever een compleet trouwalbum: Ik help je hier graag bij. 

Tastbare herinnering voor nu en later

Zo weet je zeker dat je nadien een schitterende herinnering hebt aan deze dag. Een herinnering vastgelegd op beeld, die je in de gelegenheid stelt om nog voor de rest van je leven naar die dag terug te kijken. En dat zonder dat je op de dag zelf zorgen hoeft te maken of de fotografie wel in goede handen is. Want daar ben ik voor als jullie trouwfotograaf.

Bruidsfotografe die verhalen vertelt

Ik ben een enthousiaste bruidsfotograaf die houdt van een ontspannen sfeer, natuurlijk licht, oog heeft voor detail en een master in het vastleggen van emoties. Hou van de échte spontane momenten, de momenten waar de liefde voor elkaar overduidelijk is en waar het plezier zichtbaar is. Dit leg ik dan ook heel graag voor je vast! Ik geloof dat de mooiste trouwfoto's ontstaan wanneer je ontspannen bent en je volledig in het moment bent. Ik vind het zo mooi om het verhaal te mogen vertellen van het grootste liefdesfeest ooit door middel van foto’s.

Ik ben herkenbaar aan mijn lichte fotografie stijl, natuurlijk en puur!

Spreekt mijn werkwijze en stijl je aan, wil je meer weten of meer te weten komen over mij? Ik kom vrijblijvend langs om samen de wensen en verwachtingen door te nemen.

Mijn werkwijze als bruidsfotograaf

Het is erg fijn om elkaar vooraf te ontmoeten en jullie wensen te bespreken tijdens een gesprek.. Terwijl jullie op je gemak mijn albums en foto’s bekijken, bespreken we de trouwdag uitgebreid. Ook vertel ik het één en ander over mijn werkwijze. Een dergelijk gesprek duurt gemiddeld 1- 1,5 uur. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een offerte die aansluit bij jullie wensen.

Spreekt mijn werkwijze en stijl je aan, wil je meer weten of meer te weten komen over mij? Ik kom vrijblijvend langs om samen de wensen en verwachtingen door te nemen.

Op de dag zelf

Op jullie trouwdag meng ik mij tussen de gasten om zo vertrouwen te wekken en mensen te laten 'wennen' aan de camera. Zo probeer ik ook af en toe zo onopvallend mogelijk te kunnen fotograferen. Het doel is om spontane trouwfoto’s te maken en mooie emoties te fotograferen. Met mijn foto’s wil ik op een onderscheidende manier jullie bruiloftsverhaal vertellen. 

Ook voor het avondfeest ben je bij mij aan het juiste adres. Ik dans af en toe lekker mee en met mijn ervaring manoeuvreer ik mij overal tussen om zo de meest spontane, soms hilarische en vooral foto's te maken die de sfeer helemaal weergeven van jullie trouwfeest!

Mijn werkgebied

Ik werk vanuit Grou, Friesland, maar voor het fotograferen van bruiloften reis ik graag voor jullie door heel Nederland of zelfs naar het Buitenland, I'm in🤩!

Tarieven

Je kunt mij boeken vanaf 6 uren fotografie voor €1075,-

De mogelijkheden voor het maken van trouwalbums en het afdrukken van de foto's in allerlei verschillende soorten en maten zijn eindeloos en bespreek ik dan ook graag met jullie. Zo kun je deze kostbare herinneringen ook met jullie dierbaren delen.

Benieuwd of jouw/jullie trouwdatum nog beschikbaar is?


Trouwfotograaf Friesland - fotograaf lindafoto.nl - Witmarsum - Friesland
Trouwfotograaf in Friesland - Lokaal 55 Sneek - Bruidsfotograaf lindafoto.nl
Trouwfeest bruiloft - lokaal 55 - Sneek - feest bruiloft - fotograaf lindafoto - flitsfotografie
Bruidsfotograaf in Friesland - trouwfotograaf Friesland - fotograaf lindafoto.nl - Trouwfotograaf Sneek - feestfotografie - flitsfoto - lindafoto.nl
Bruidsfotograaf in Friesland - Trouwfotograaf Friesland - fotograaf Grou - lindafoto.nl
Trouwfotograaf in Friesland - Bruidsfotograaf Friesland - Fotograaf in Grou - lindafoto.nl
Trouwfotograaf Friesland - fotograaf lindafoto.nl - bruidsfotografie
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram