Fotoshoots op een  ongedwongen, ontspannen manier! 

 
 Trouwfotograaf, Zwangerschapsfotograaf en Newbornfotograaf in Friesland.

Trouwfotograaf in Friesland!

Wat geweldig, jullie gaan trouwen!

Nu wil je natuurlijk graag dat die 'mooiste dag van je leven' ook écht de mooiste dag van jullie leven wordt. Dat je de hele dag nergens omkijken naar hebt, alles perfect geregeld is en je alleen maar hoeft te genieten. Ik zou niets liever willen dan deel uit maken van deze mooie dag als jullie bruidsfotograaf. Ik vind dan ook dat bruidsfotografie de beste investering is voor je bruiloft. Al ben ik natuurlijk wat bevooroordeeld als trouwfotograaf;-)

Of je nu groots trouwt of klein, alleen een reportage wilt of je bruiloft van A tot Z wilt laten vastleggen en of je slechts één fantastische foto voor aan de muur wilt of liever een compleet trouwalbum: Ik help jullie hier graag bij. 

Zo weet je zeker dat je nadien een schitterende herinnering hebt aan jullie dag. Een herinnering vastgelegd op beeld, die je in de gelegenheid stelt om nog voor de rest van je leven naar jullie dag terug te kijken. En dat zonder dat je op de dag zelf zorgen hoeft te maken of de fotografie wel in goede handen is. Want daar ben ik voor als jullie trouwfotograaf.

Ik ben een enthousiaste bruidsfotograaf die houdt van een ontspannen sfeer, natuurlijk licht, oog heeft voor detail en een master in het vastleggen van emoties. Hou van de échte spontane momenten, de momenten waar de liefde voor elkaar overduidelijk is en waar het plezier zichtbaar is. Dit leg ik dan ook heel graag voor jullie vast!

Spreekt mijn werkwijze en stijl jullie aan, wil je meer weten of kennismaken? Ik kan vrijblijvend bij jullie langskomen om samen jullie wensen en verwachtingen door te nemen.

Ik werk vanuit Grou, Friesland, maar het fotograferen van bruiloften doe ik door heel Nederland.

Je kunt mij bereiken via:  Contact met lindafoto.nl of  info@lindafoto.nl


Benieuwd of jouw/jullie datum nog beschikbaar is?


Of klik hier om mijn bruidsbrochure aan te vragen!


 Review van Google:

 

'De Foto's van onze bruiloft op 10 september zijn echt helemaal fantastisch! 
Super mooie ontspannende en spontane foto's! 
Ook het fotoboek is echt waanzinnig mooi geworden. 
Een hele mooie blijvende herinnering.'
       Sanne

  
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram