Fotoshoots in een ontspannen en ongedwongen setting! 

 
 Trouwfotograaf, Zwangerschapsfotograaf en Newbornfotograaf in Friesland.

Trouwfotograaf in Friesland!

Wat geweldig, jullie gaan trouwen!

Nu wil je natuurlijk graag dat die 'mooiste dag van je leven' ook écht de mooiste dag van jullie leven wordt. Dat je de hele dag nergens omkijken naar hebt, alles perfect geregeld is en je alleen maar hoeft te genieten. Ik zou niets liever willen dan deel uit maken van deze mooie dag als jullie bruidsfotograaf. Ik vind dan ook dat bruidsfotografie de beste investering is voor je bruiloft. Al ben ik natuurlijk wat bevooroordeeld als trouwfotograaf;-)

Of je nu groots trouwt of klein, alleen een reportage wilt of je bruiloft van A tot Z wilt laten vastleggen en of je slechts één fantastische foto voor aan de muur wilt of liever een compleet trouwalbum: Ik help jullie hier graag bij. 

Tastbare herinnering voor nu en later

Zo weet je zeker dat je nadien een schitterende herinnering hebt aan jullie dag. Een herinnering vastgelegd op beeld, die je in de gelegenheid stelt om nog voor de rest van je leven naar jullie dag terug te kijken. En dat zonder dat je op de dag zelf zorgen hoeft te maken of de fotografie wel in goede handen is. Want daar ben ik voor als jullie trouwfotograaf.


Wie ben ik als bruidsfotograaf

Ik ben een enthousiaste bruidsfotograaf die houdt van een ontspannen sfeer, natuurlijk licht, oog heeft voor detail en een master in het vastleggen van emoties. Hou van de échte spontane momenten, de momenten waar de liefde voor elkaar overduidelijk is en waar het plezier zichtbaar is. Dit leg ik dan ook heel graag voor jullie vast! Ik geloof dat de mooiste trouwfoto's ontstaan wanneer jullie ontspannen zijn en volledig in het moment zijn.

Ik ben herkenbaar aan mijn lichte fotografie stijl, natuurlijk en met een touch of romantiek!

Spreekt mijn werkwijze en stijl jullie aan, wil je meer weten of kennismaken? Ik kan vrijblijvend bij jullie langskomen om samen jullie wensen en verwachtingen door te nemen.

Mijn werkgebied

Ik werk vanuit Grou, Friesland en het fotograferen van bruiloften doe ik door Friesland, Groningen en Drenthe, maar reis ook heel graag met jullie mee door heel Nederland

Je kunt mij bereiken via:  Contact met lindafoto.nl of   grou@lindafoto.nl

Prijs op maat

Onder het kopje  Tarieven vind je mijn bruidsfotografie pakketten inclusief prijzen. Dit zijn slechts voorbeelden en zijn helemaal aan te passen naar jullie wensen.

Na een kennismakingsgesprek maak ik een prijs op maat voor jullie.

Er zijn ook mogelijkheden voor het maken van trouwalbums en het afdrukken van foto's, zodat jullie deze kostbare herinneringen met dierbaren kunnen delen.

Benieuwd of jouw/jullie datum nog beschikbaar is?


Of klik hier om mijn bruidsbrochure aan te vragen!


 Review van Google:

 

'De Foto's van onze bruiloft op 10 september zijn echt helemaal fantastisch! 
Super mooie ontspannende en spontane foto's! 
Ook het fotoboek is echt waanzinnig mooi geworden. 
Een hele mooie blijvende herinnering.'
       Sanne

  
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram