Fotoshoots in een ontspannen en ongedwongen setting! 

 
 Trouwfotograaf, Zwangerschapsfotograaf en Newbornfotograaf in Friesland.

Wat is het verhaal achter lindafoto.nl

Waarom ik fotograaf geworden ben?

Het is ontstaan nadat ik een belangrijk moment in mijn leven vergát vast te leggen. Dat wil zeggen, ik vergat het góed vast te leggen.

Ik heb er nog steeds spijt dat ik geen professionele foto's heb laten maken toen ik zwanger was. En ook de geboorte en de periode erna zijn niet door een fotograaf vastgelegd. 'Kan ik zelf wel,' dacht ik. Ik fotografeerde tenslotte al veel, niet beseffende dat het al snel alleen kiekjes met mijn telefoon werden.

Wat ik toen niet wist, is dat je in die periode van (hoog) zwanger zijn en moeder - of vader- worden van een baby veel te druk bent om mooie foto's te maken. Het schiet erbij in, de weken vliegen voorbij en voor je het weet is je kind geen baby meer.

Had ik nou maar.... En dat is precies wat ik jou, als fotograaf, wil helpen voorkomen. Zodat jij later niet denkt: had ik nou maar professionele foto's laten maken van mijn trouwdag, mijn zwangere buik, de geboorte van ons kind of kraamperiode.


Waardevolle herinneringen voor later!

Pure momenten! Spontane beelden waar het plezier en de liefde vanaf spatten. Dat is waar ik voor ga tijdens een fotoshoot. 

En ja, daar kunnen ook geposeerde momenten bij horen. Maar dat hoeft niet te betekenen dat het onnatuurlijk wordt. Want ook tijdens het poseren gebeurt er altijd wel iets dat weer een spontaan beeld oplevert.
Ik ga je hier natuurlijk bij helpen. Want als fotograaf zie ik het als mijn taak om jou vast te leggen zoals je écht bent. Om beelden te creëren waar jij een goed gevoel van krijgt. En waar je nog lang met een glimlach naar kunt kijken.

Ik werk vanuit Friesland en voor bruidsfotografie reis ik graag met jullie mee door heel Nederland.

Gelijk je fotoshoot plannen?  Contact

Groetjes Linda

 

lindafoto.nl - SEO vindbaarheid - fotograaf Friesland - fotograaf Heerenveen
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram